Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Ndonjëherë thuhet më mirë syri, sesa nami. Por ndonjëherë ky nam nuk është se del dhe…
Kur çokollata takon dardhat (dhe pastaj Olti Currin)
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Edhe kur je fillestare fare në kuzhinë, ka ca kombinime, që i di vetvetiu. Përshembull që…
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Hollimi i petëve të byrekut vetë, në shtëpi është një traditë, me të cilën padyshim krenohen…
Një cheesecake (ca si shumë!) i koklavitur
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Eshtë një seri tek “Friends”, ku personazhet çmenden pas një cheesecake-u, që ia vjedhin çdo ditë…
Groshë me pançetë dhe salçiçe të thatë/ Ça t’hash!
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Një nga kënaqësitë e verës apo vjeshtës është, kur moti prishet, qoftë edhe për pak orë,…
Për ëmbëlsira me shërbet, kemi mamin
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Për herë të parë kjo ëmbëlsirë në shtëpinë time nisi të dukej diku nga fundi i…
Previews
1
…
28
29
30
31
32
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë