Receta

Kek me qershi “Mon Cheri”

6 vjet me parë / nga Iva Tico
E di, e teprova. Por do të vijoj ëmbëlsirat me qershi, derisa të mos shoh me…

Dobësohu duke pirë një nga këto 6 pije para gjumit

6 vjet me parë
A e dini se mungesa e gjumit ndikon për keq tek pesha? Studimet kanë treguar, se…

Kur qershitë takojnë trumzën dhe sjellin një shije Joni

6 vjet me parë / nga Iva Tico
Nëse nuk do quhej Rozmarina, ky Blog mund të ishte quajtur dhe trumza. Por në fund,…

Mish derri me birrë

6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Dikur, ndërsa mishi qe me racion na ra një copë kohë që çdo javë të merrnim…

Supë me thierza të kuqe

6 vjet me parë / nga Enkel Demi
- Ha të keqen nana thierza, se rritesh… - Si rritem moj nanë, ato janë të…

Mos ha akullore kur po plas vape?! Arsyeja e ekspertit na duket pak e çuditshme

6 vjet me parë
Në verë, mënyra më e mirë për t'u freskuar kur jemi në rrugë, qoftë edhe në…