Receta

Pasta fresca (makarona të ftohta)

6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur kam ngrënë për herë të parë pasta fresca m’u kujtuan makaronat që hanim në klubin…

Mozzarella dhe domate? Të gjitha kombinimet e dëmshme që po i bën ushqimeve

6 vjet me parë
Njerëzit dinë se një pjesë e ushqimeve u bëjnë dëm. Sheqernat për shembull nuk janë të…

I thuaj po (ose jo) sheqerit

6 vjet me parë
E dinit që sheqeri është si një drogë? Nëse abuzoni, mund të jetë e vështirë të…

Në kohën e qershive

6 vjet me parë / nga Iva Tico
“Por është fare e shkurtër koha e qershive, si varëse koralesh që mblidhën në ëndrra”, këndonte…

Një ashure letrare

6 vjet me parë / nga Iva Tico
Një mikesha ime, e dashuruar pas Stambollit, më ka thënë gjithmonë, që kur të shkoja atje…