Tavë dheje me kërpudha për të vrarë këto ditë “as mish, as peshk”

4 muaj me parë / nga Enkel Demi
Janë ditë të vështira, pasi në pak orë ndodhin gjëra të hatashme. Është ndërruar ora dhe…

Kofshë gici të mbushur, kur jashtë është tartakuti

6 muaj me parë / nga Enkel Demi
Ndërsa temperaturat janë ulur ndjeshëm, ushqimet kalorike ndihmojnë për të shtyrë dimrin dhe për ta bërë…

Tortë me proshutë dhe çfarë të ka mbetur në frigorifer

6 muaj me parë / nga Enkel Demi
Në çdo shtëpi qëllon që të mbeten gjëra, të cilat mund të humbin freskinë dhe shpesh…

Tavë peshku për t’i thënë Ivës që boll e shite tartën 1000 herë

7 muaj me parë / nga Enkel Demi
E kalova gjithë periudhën e festave të fundvitit duke punuar dhe me orë të tëra në…

Tortë me reçel boronice, për të cilën Iva Tiço u nxi nga zilia

10 muaj me parë / nga Enkel Demi
Gjatë gjithë kësaj kohe, tek merresha me punë të tjera pak më ndryshe se vendosje e…

Fileto në kripë, në mënyrë që Rozmarina mos të ketë vetëm hallin e gjermanit të fundit

10 muaj me parë / nga Enkel Demi
Meqë Iva Tiço këtë periudhë po merret me rehabilitimin e gjermanit të fundit, kurse vetë po…

Brinjë viçi që shkrihen në gojë, por që duan durim kinezi

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon nëpër restorantet e rrethinave të Tiranës, veçanërisht atyre të Dajtit, brinjët e viçit në…

Salmon në furrë, e lehtë, prandaj të tepron kohë edhe për qeverinë

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Meqë në këto kushte nuk është përherë e lehtë të gjesh produkte të freskëta si peshku…