Supë donit, supë ju bëra. Me vitamina, si asgjë tjetër

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Unë vetë supën e kërkoj vetëm kur jam e sëmurë. Por ca ngaqë është fillim viti…

Recetat dhe gatimet e dietës sime “të famshme” (përfshirë dhe ajo dreq pane)

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Nëse nuk do ishte për emisionin e Rudina Magjistarit, në ditën e parë të dietës sime…

Jonida bën pancake të shëndetshëm dhe të bukur si vetë ajo

6 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur e sheh Jonida Skëndon të duket si një vajzë gjimnazi. Për ata që e njohin,…