Receta

Nuk ke kohë? Bizelet me pançetë bëhen për 10 minuta

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Jeta e përditshme është krejt ndryshe nga cover-at e revistave, ku shfaqen çika-pjeshka që gatuajnë të…

Salçiçe me fasule një pjatë dimri, por që shijohet në vjeshtë

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Salçiçet janë një dashuri e vërtetë. Gatimet e tyre janë të shumëllojshme, ndaj ata që mendojnë…

Brinjë derri në limon

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Sekreti i kësaj recete qëndron në dy përbërës; limoni dhe rigoni. Megjithëse në fund brinjët do…

Peston me brozilokë e bëjmë me forcat tona

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kjo është një nga pjatat më të preferuara në Shqipëri, por dhe në shumicën e rasteve…

Biftekë me domate dhe rigon që në shqip shijon për vdekje

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Pas kërkesave të shumta të lexuesve dhe veçanërisht të “uzurpueses” së faqes rozmarina.al, Iva Tiço vendosa…

Qershitë janë arsye e mirë për ta tepruar (edhe me çokollatë)

2 vjet me parë / nga Iva Tico
“Sepse qershitë zgjasin pak”, ishte përgjigjja që i dhashë sakaq të dashurit që nisi të grindej,…