Receta

Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull

9 muaj me parë / nga Enkel Demi
Nëse po kërkon sërish një antipastë, sërish një salcë për brusketën apo meze për raki, specat…

Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër

9 muaj me parë / nga Enkel Demi
Në Itali ia dinë për nder Marko Polos që i solli makaronat prej Kinës. Por, në…

Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao

9 muaj me parë / nga Enkel Demi
Nëse po kërkon një antipastë, një salcë për brusketën apo meze për raki, liptao tani në…

Nuk ke kohë? Bizelet me pançetë bëhen për 10 minuta

3 vjet me parë / nga Enkel Demi
Jeta e përditshme është krejt ndryshe nga cover-at e revistave, ku shfaqen çika-pjeshka që gatuajnë të…

Salçiçe me fasule një pjatë dimri, por që shijohet në vjeshtë

3 vjet me parë / nga Enkel Demi
Salçiçet janë një dashuri e vërtetë. Gatimet e tyre janë të shumëllojshme, ndaj ata që mendojnë…

Brinjë derri në limon

3 vjet me parë / nga Enkel Demi
Sekreti i kësaj recete qëndron në dy përbërës; limoni dhe rigoni. Megjithëse në fund brinjët do…