Receta

Parmigiana, që del aq e mirë, sa harron t’i bësh foto pasi mbaron

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Nëse të pëlqejnë patëllxhanët në tavë, por imam bajalldia klasike dhe musakaja tradicionale të duken shumë…

Patëllxhanë në kos dhe hudhra, të shijshëm, të freskët plot shëndet të mirë

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kuzhina shqiptare është e pasur me receta të thjeshta e shumë interesante që na ushqejnë stomakun…

Alla frënga, apo alla-Keli?!

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Unë nuk u rezistoj dot kërpudhave. Kur i gjej në ndonjë menu restoranti, i porosis, edhe…

Kek me qershi “Mon Cheri”

5 vjet me parë / nga Iva Tico
E di, e teprova. Por do të vijoj ëmbëlsirat me qershi, derisa të mos shoh me…

Dobësohu duke pirë një nga këto 6 pije para gjumit

5 vjet me parë
A e dini se mungesa e gjumit ndikon për keq tek pesha? Studimet kanë treguar, se…

Kur qershitë takojnë trumzën dhe sjellin një shije Joni

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Nëse nuk do quhej Rozmarina, ky Blog mund të ishte quajtur dhe trumza. Por në fund,…