Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Peston me brozilokë e bëjmë me forcat tona
3 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kjo është një nga pjatat më të preferuara në Shqipëri, por dhe në shumicën e rasteve…
Biftekë me domate dhe rigon që në shqip shijon për vdekje
3 vjet me parë / nga Enkel Demi
Pas kërkesave të shumta të lexuesve dhe veçanërisht të “uzurpueses” së faqes rozmarina.al, Iva Tiço vendosa…
Qershitë janë arsye e mirë për ta tepruar (edhe me çokollatë)
4 vjet me parë / nga Iva Tico
“Sepse qershitë zgjasin pak”, ishte përgjigjja që i dhashë sakaq të dashurit që nisi të grindej,…
Linzer cookies, të bukura si vetë Pashka
4 vjet me parë / nga Iva Tico
Kam tre ditë që përpiqem të shqiptoj në shtëpi në mënyrë korrekte biskotat Linzer [ˈlɪnzər], por…
Tavë dheje me kërpudha për të vrarë këto ditë “as mish, as peshk”
4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Janë ditë të vështira, pasi në pak orë ndodhin gjëra të hatashme. Është ndërruar ora dhe…
Beef Wellington në këtë mënyrë bëhet (deri diku) kollaj
4 vjet me parë / nga Iva Tico
Beef Wellington më ishte dukur gjithmonë një nga gatimet më të vështira, ndaj dhe nuk e…
Previews
1
2
3
4
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë