Receta

Kofshë gici të mbushur, kur jashtë është tartakuti

3 vjet me parë / nga Enkel Demi
Ndërsa temperaturat janë ulur ndjeshëm, ushqimet kalorike ndihmojnë për të shtyrë dimrin dhe për ta bërë…

Kush ka akoma panetone në shtëpi, mund ta shndërrojë në ëmbëlsirë tak fak

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Mendova që do ishin shumë që ashtu si puna ime keni ende ndonjë panetone të mbetur…

Tortë me proshutë dhe çfarë të ka mbetur në frigorifer

3 vjet me parë / nga Enkel Demi
Në çdo shtëpi qëllon që të mbeten gjëra, të cilat mund të humbin freskinë dhe shpesh…

Supë me brokoli e mascarpone, për qejf të shpirtit dhe jo për dietë

3 vjet me parë / nga Iva Tico
E kush tha që supa është vetëm nga halli, kur sëmuremi apo kur duam të dobësohemi?!…

Lakra Brukseli të maskuara në Pancake me gjëra të mira

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Ka një mënyrë që të hash të gjitha ato gjëra (kryesisht perime) që nuk të pëlqejnë:…

Supë donit, supë ju bëra. Me vitamina, si asgjë tjetër

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Unë vetë supën e kërkoj vetëm kur jam e sëmurë. Por ca ngaqë është fillim viti…