Om Ali, ëmbëlsira egjiptiane, që bëhet sa hap e mbyll sytë

4 vjet me parë / nga Iva Tico
“Darka me ushqimin tipik arab, dhjetëra pjata me meze në restorantin në Pent House të Hotel…

Po kur të jesh mërzitur shumë… cupcake me çokollatë

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Mund të ndodhë që këto ditë të qëndrimit në shtëpi të mërziteni. Ose të frikësoheni nga…

Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe Në fakt, nuk e ka kohën në…

Turli mishi që e bën Iva Tiçon t’i vërë gishtin kokës për mishin e gjellës

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Ndërsa dimri po na lë me një shpejtësi të papritur, përderisa dhe “plakat” nuk po na…

Qumështor Myzeqeje ose Krem Katalanas i thonë të jasht’mit

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur Iva Tiço do ta marrë vesh që unë guxova dhe bëra një ëmbëlsirë, do më…

Një tave me karkaleca me konjak i shkon një sallatë e ftohtë me kallamar

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon në shitoren e peshkut dhe e gjen plot me prodhime rezervati, nuk duhet me…

Most importantly figure out which jobs positively take a degree for entry.

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
The authorship of the disclaimer might be challenging task for a person who has never written…

Peshk në kripë dhe patate të kuqe në furrë

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Peshku me kripë është një nga gjërat më të lehta dhe më të shpejta që mund…