Sallatë me pazi dhe patate për të mbajtur veten me shije në formë

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Tani që të gjithë jemi të izoluar përdorimi i hudhrës është një e mirë, e cila…

Muskul viçi me uthull dhe dafinë për të çarë rrethimin

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Meqë na porositën se duhet ngrënë vetëm dy herë në ditë, sa çela sytë më vajti…

Tortë e kripur me salçiçe dhe çikore në “arrest shtëpie”

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Këto ditë vetëizolimi, bëjnë që njeriu të zbulojë me gëzim që e paska patur shtëpinë plot,…

Me cironkat e marinuara bën ca makarona që të venë në zemër

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Janë të tharta, por shumë të mira, cironkat ose sardelet e marinuara me uthull dhe hudhër,…

Gjuhëz me bajame jua merrte mendja?

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
As mua nuk më shkonte në mend, derisa shkova tek shitorja e peshkut që kam afër…

Kush u velerit me gjelin le të kalojë tek kjo tavë me zarzavate

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
PasVitiRi nënkupton disa ditë dembele, ku njerëzia lëpin kockat e fundit të gjelit, gërryen fundin e…

Tavë me copa mishi viçi, me narden si e bëjnë tironcit

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Ata që kanë nisur të gatuajnë për qejf si puna ime, në pjesën më të madhe…

Parmigiana me kunguj (Po të dija të bëja dhe foto do të ishte po aq e bukur sa e shijshme)

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kjo histori ka si përherë të njëjtin fillim dhe të njëjtin fund. Iva Tiço do të…