Receta

Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe

2 muaj me parë / nga Enkel Demi
Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe Në fakt, nuk e ka kohën në…

Tavë me copa mishi viçi, me narden si e bëjnë tironcit

2 muaj me parë / nga Enkel Demi
Ata që kanë nisur të gatuajnë për qejf si puna ime, në pjesën më të madhe…

Çokollatë, po! Erëza, po! Atëherë zyrtarisht Krishtlindje

2 muaj me parë / nga Iva Tico
Mamatë tona që bënin çdo kek me shërbet, diçka paskan ditur! Po dhe ne që duam…

Parmigiana me kunguj (Po të dija të bëja dhe foto do të ishte po aq e bukur sa e shijshme)

3 muaj me parë / nga Enkel Demi
Kjo histori ka si përherë të njëjtin fillim dhe të njëjtin fund. Iva Tiço do të…

Sufleja, ose llava e çokollatës nuk ka qenë kurrë më e thjeshtë se kaq

4 muaj me parë / nga Iva Tico
Është një nga ëmbëlsirat më të dashura nga të gjithë: sufleja e çokollatës. Sikur të mos…

Quiche me salmon, më të vështirë ka emrin sesa gatimin

4 muaj me parë / nga Iva Tico
E di që nuk i keni me shumë qejf këto recetat franceze se ndoshta ju duken…