Tortë me reçel boronice, për të cilën Iva Tiço u nxi nga zilia

3 javë me parë / nga Enkel Demi
Gjatë gjithë kësaj kohe, tek merresha me punë të tjera pak më ndryshe se vendosje e…

Fileto në kripë, në mënyrë që Rozmarina mos të ketë vetëm hallin e gjermanit të fundit

3 javë me parë / nga Enkel Demi
Meqë Iva Tiço këtë periudhë po merret me rehabilitimin e gjermanit të fundit, kurse vetë po…

Brinjë viçi që shkrihen në gojë, por që duan durim kinezi

4 muaj me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon nëpër restorantet e rrethinave të Tiranës, veçanërisht atyre të Dajtit, brinjët e viçit në…

Salmon në furrë, e lehtë, prandaj të tepron kohë edhe për qeverinë

6 muaj me parë / nga Enkel Demi
Meqë në këto kushte nuk është përherë e lehtë të gjesh produkte të freskëta si peshku…

Për të gjithë karantinasit groshë alla romana

7 muaj me parë / nga Enkel Demi
Ndoshta e keni harruar, ose ai nuk jua ka treguar kalendarin, se është i zënë me…

Sallatë me pazi dhe patate për të mbajtur veten me shije në formë

7 muaj me parë / nga Enkel Demi
Tani që të gjithë jemi të izoluar përdorimi i hudhrës është një e mirë, e cila…

Muskul viçi me uthull dhe dafinë për të çarë rrethimin

7 muaj me parë / nga Enkel Demi
Meqë na porositën se duhet ngrënë vetëm dy herë në ditë, sa çela sytë më vajti…

Tortë e kripur me salçiçe dhe çikore në “arrest shtëpie”

7 muaj me parë / nga Enkel Demi
Këto ditë vetëizolimi, bëjnë që njeriu të zbulojë me gëzim që e paska patur shtëpinë plot,…