As quiche as byrek, por shumë e shijshme dhe e thjeshtë

1 vit me parë / nga Iva Tico
E di që ndonjë gjyshe atje në Francë do të mërzitej shumë po ta thërrisja quiche…

Një tortë ditëlindjeje, për t’i thënë “të kam zemër”

1 vit me parë / nga Iva Tico
Kur e ke zemër dhe ai ka ditëlindjen dhe duhet të festoni vetëm të dy në…

Kur jeta të jep borronica, bëj prapë kek pra!

1 vit me parë / nga Iva Tico
Më pëlqejnë shumë ato fotografitë e mëngjeseve në tasat e shëndetshëm, me kos, me mjaltë e…

Borronicat me mollë qenkan martese e suksesshme!

1 vit me parë / nga Iva Tico
Tava e tartës këtë stinë është kthyer në aksesorin më të përdorur të kuzhinës sime. Baza…

Le t’i vëmë vulën: mëngjeset në shtrat duan biskota me gjalpë!

1 vit me parë / nga Iva Tico
Për hir të së vërtetës, ushqimi në shtrat është një nga gjërat që nuk e bëj…

Programi i gatimeve të së dielës, kur gratë bëjnë pushim

1 vit me parë / nga Iva Tico
Zoti e bëri një ditë pushim, pasi krijoi botën. Dhe ne gratë e meritojmë në të…

Keku jo dhe aq i bukur, por që e çon shijen në tjetër nivel

1 vit me parë / nga Iva Tico
Një mikesha ime donte një kek me shumë gjëra, “ma bëj me arra, me ndonjë çokollatë,…

Kur mbyllemi në shtëpi bëjmë krostata të bukura dhe të mira

1 vit me parë / nga Iva Tico
Krostatë ka ndodhur të bëj shpesh në të shkuarën, por asnjëherë me më shumë nge sesa…