Edhe brownie, edhe redvelvet edhe cheese cake (e ç’do më nga jeta?!)

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Meqë kishim bërë pak pushim nga pjekja e ëmbëlsirave në shtëpi (por jo nga ëmbëlsirat vetë),…

Një gjë e mirë me dardha dhe arra

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Meqë sikur po e teprojmë me këto titujt në anglisht, dhe meqë përkthimi zyrtar i “pie”,…

Pide turke Lahmacun, sepse të gjithë fajin e kanë telenovelat

3 vjet me parë / nga Iva Tico
E keni parasysh atë momentin kur jeni duke parë një gjë në televizor dhe në një…

Kur na mban ujë “pilafi”, atëherë bëjmë risotto me dardhë e Gorgonzola

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Titullin ma frymëzoi një koment “smirush” në inbox, i tipit “s’kam parë ndonjëherë pilaf më të…

Tiramisù, që më kollaj bëhet, sesa i shkruhet receta

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk kisha fare në plan ta shkruaja këtë recetë, sepse nuk di sepse më duket sikur…

Crêpes Suzette për ditën e Francës

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk i kam për natyrë kremtimet dhe përkujtimet, por ja që dobësia ime për Francën bën…

Tortën e ditëlindjes, bëje mirë, bëje vetë

3 vjet me parë / nga Iva Tico
E di që pastiçeritë tona meritojnë të promovohen, sidomos në situata të vështira ekonomike, por ja…

Ju prezantoj me krostatën më të thjeshtë e më të bukur

3 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk e vura në titull togfjalëshin “ganache me çokollatë të bardhë” sepse mund t’ju trembi, edhe…