Receta

Biskota pa gjalpë e pa miell, por shijojnë si Krishtlindjet

4 vjet me parë / nga Iva Tico
E di që do të të thoni që është shumë shpejt, por dhe unë do ju…

Sepse ngjyra e kuqe shumë na ngjan

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur bëra për të parën herë një tortë Rod Velvet mu duk gjëja më e vështirë…

Pavlova, bëje mirë, bëje me Lindën

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Linda Fishtën, përpara se ta njihja nga afër dhe ta bëja mikeshë kur punuam bashkë tek…

Tortë me reçel boronice, për të cilën Iva Tiço u nxi nga zilia

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Gjatë gjithë kësaj kohe, tek merresha me punë të tjera pak më ndryshe se vendosje e…

Fileto në kripë, në mënyrë që Rozmarina mos të ketë vetëm hallin e gjermanit të fundit

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Meqë Iva Tiço këtë periudhë po merret me rehabilitimin e gjermanit të fundit, kurse vetë po…

Edhe brownie, edhe redvelvet edhe cheese cake (e ç’do më nga jeta?!)

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Meqë kishim bërë pak pushim nga pjekja e ëmbëlsirave në shtëpi (por jo nga ëmbëlsirat vetë),…