Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Mish gjelle në vorbë ose si i themi në shqipe të kulluar, osso buco
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Nuk është e njëjta gjë në shqipërim përsa i përket osso buco-s. Ne e njohim si…
Një kek për Krishtlindje, që nuk është vetëm i bukur
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Meqë dimri dhe festat janë një periudhë kur shfletohen albumet fotografike, kështu po bëj edhe unë…
Me ngjyra dhe shije Krishtlindjesh
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Eshtë një ndër të parat ëmbëlsira që kam bërë, ndaj glaseja më doli më e hollë…
Biskota Krishtlindjesh me ato që keni në shtëpi
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Këtë javë zbulova një mënyrë të mirë për të bërë dhurata, pa dalë fare nga shtëpia:…
Tri arsye pse duhet t’i bëni tani biskotat me xhenxhefil
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Ta nisim nga e para: xhenxhefil është ai që i thonë ginger. Ka ekzistuar në gjuhën…
Lasagna bolonjeze, ashtu si i bën gjithë shqiptaria
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Binte një rrigë shi jashtë dhe i kisha blerë nja 300 gramë mish të grirë viçi…
Previews
1
…
19
20
21
22
23
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë