Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Vezët alla-turka mund t’i bëjë dhe kush s’di të skuqe një vezë (e të nderohet)
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Dikur ishte gati gati mburrje: “unë s’di të skuq as edhe një vezë” nënkuptonte se ti…
Pulë në tigan që i bën fëmijët për vete
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur vinte e djela në shtëpi gatuhej një gjysëm pule me patate, kurse mua më çonte…
Sfidën e Kelit me oriz Olim e fitoj unë dhe kjo tortë e veçantë
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Po erdhi puna për gara unë kam në zakon të keq: nuk e njoh fare filozofinë…
Gjuza e pellazgëve shkon shumë me verë e limon
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kujtim Gjuzi ma solli këto kohë ndër mend këtë peshk të jashtëzakonshëm që ka qenë ushqimi…
Sfida me orizin Olim/ Pjata ime pranverore është më e mirë se ëmbëlsira e Ivës
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Së bashku me Ivën kemi zbuluar orizin Olim. Unë kam zgjedhur atë me ngjyrë blu, i…
Ëmbëlsira ime më e dashur? Padyshim tarta e “Të dielës shqiptare”
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk e kisha menduar kurrë që një ëmbëlsirë e thjeshtë mund të të ndryshojë kaq gjëra…
Previews
1
…
14
15
16
17
18
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë