Receta

Krishtlindjet e duan risotton të kuq!

4 muaj me parë / nga Iva Tico
Po the e kuqe, ke thënë festa. Edhe sikur të mos keni asgjë festive në tryezë,…

Stollen, keku gjerman i Krishtlindjeve, e bëni vetëm po e deshët shumë

4 muaj me parë / nga Iva Tico
Italianët kanë panetonen, ëmbëlsirën e Krishtlindjeve, por që është preteksti më i mirë për të ngrënë…

Për mëngjese, për çaj apo thjesht si ëmbëlsirë, keku me arra është zgjidhja

5 muaj me parë / nga Iva Tico
Fundjavën e shkuar mu desh të pjek tre ditë rresht. Të dielën isha e ftuar për…

Biskota pa gjalpë e pa miell, por shijojnë si Krishtlindjet

5 muaj me parë / nga Iva Tico
E di që do të të thoni që është shumë shpejt, por dhe unë do ju…

Sepse ngjyra e kuqe shumë na ngjan

6 muaj me parë / nga Iva Tico
Kur bëra për të parën herë një tortë Rod Velvet mu duk gjëja më e vështirë…

Pavlova, bëje mirë, bëje me Lindën

6 muaj me parë / nga Iva Tico
Linda Fishtën, përpara se ta njihja nga afër dhe ta bëja mikeshë kur punuam bashkë tek…