Receta

Mish gjelle në vorbë ose si i themi në shqipe të kulluar, osso buco

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Nuk është e njëjta gjë në shqipërim përsa i përket osso buco-s. Ne e njohim si…

Një kek për Krishtlindje, që nuk është vetëm i bukur

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Meqë dimri dhe festat janë një periudhë kur shfletohen albumet fotografike, kështu po bëj edhe unë…

Me ngjyra dhe shije Krishtlindjesh

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Eshtë një ndër të parat ëmbëlsira që kam bërë, ndaj glaseja më doli më e hollë…

Biskota Krishtlindjesh me ato që keni në shtëpi

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Këtë javë zbulova një mënyrë të mirë për të bërë dhurata, pa dalë  fare nga shtëpia:…

Tri arsye pse duhet t’i bëni tani biskotat me xhenxhefil

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Ta nisim nga e para: xhenxhefil është ai që i thonë ginger. Ka ekzistuar në gjuhën…

Lasagna bolonjeze, ashtu si i bën gjithë shqiptaria

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Binte një rrigë shi jashtë dhe i kisha blerë nja 300 gramë mish të grirë viçi…