Receta

Si ta bëjmë lëngun e zarzavateve (brodon)?

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Shpesh i biem shkurt dhe blejmë koncetrat, por lëngun e zarzavateve ose si i themi nga…

Makarona me mish të grirë ose me ragu si i thonë të jashtmit

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Nëse do të gëzosh një fëmijë që nuk e ka me qejf ushqimin, provoji dhe jepi…

Byreku i nanës “osh’ nona”

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Nana ime ka ca antena speciale që e kupton pa hyrë në shtëpi se cili nga…

Lakrori i çobanit, tradita shekullore shqiptare

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Lakrori i çobanit është një recetë e vjetër e traditës shqiptare, e përgatitur brez pas brezi nga…

Nga inati i Ivës, dy pjata me salçiçe të sajuara për çerek ore

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Sa herë bie telefoni a dera dhe mëson që ke mysafirë për drekë, nuk ke pse…

Një drekë 15 minutëshe (po pate dhe 10 minuta kohë, bën dhe ëmbëlsirë)

12 muaj me parë / nga Iva Tico
Mund të ndodhë të ftosh dikë për dreke, pa pasur një plan të tillë. Për mua…