Receta

Merluc ose gjuhëz me miell misri dhe rozmarinë

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Stina e verës e lehtëson pak kuzhinën nga përdorimi i furrës, ku drejtimin e merr tigani.…

Me këtë zëre-se-është-kek do ju duket sikur hani veç fruta

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Shumë nga ndjekëset e mia në Instagram më ankohen se po i marr më qafë me…

Restorant “Veranda” ka ndarë me ne specialitetin e Barcelonës, por të bërë me quinoa

5 vjet me parë
Ti mund të kesh përshtypjen se kur shkon në një qendër tregtare mund të hash shpejt…

Keku im i parë pa yndyrë, pa vezë, që bëhet në 3 minuta dhe receta nuk i harrohet

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Në pothuajse një vit, qëkur ekziston Rozmarina, me përjashtim të një keku Krishtlindjesh, receta e të…

Një oriz me limon dhe djathë të shkrirë Philadelphia a quhet vegjetarian?

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Së bashku me ngrohjen e motit dhe shijet bëhen pak më të athëta, sepse kërkojnë freskinë…

Strozzapreti me merluc për Iftar

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Strozzapreti është një lloj makarone, e cila njihet më së shumti në Itali në krahinat e…