Receta

Supa e qepës si frëngu që ta bën dimrin si shpirt

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Nuk e kam kuptuar kurrë shprehjen “qeni qepën ta hajë!”. Por, qepa në kuzhinën time ka…

Quiche me gorgonzola dhe arra, siç e ka shpikur frëngu

1 vit me parë / nga Iva Tico
Lexohet kish, është më e lehtë të bëhet, sesa të shpjegohet dhe shijon shumë shumë. Si…

Çokollata dhe boronica, që të fitoni zemrat e të gjithëve

1 vit me parë / nga Iva Tico
Kjo është një nga ëmbëlsirat me të cilën kam pasur më shumë sukses në darkat e…

Sa për kunj ndaj Fevziut kontrafileto dhe makarona për çerek ore

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Më ftoi Blendi në studio për Krishtlindje dhe nuk e besonte se mund ta përgatisësh një…

Bathë, bathë po … bërrr sa ftohtë!

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Bathët janë një nga perimet më të ushqyeshme dhe më të shijshme që mund t’i përdorim…

Kërpudha me pastërma për t’ia bërë dimrit me sy

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Në këto ditë të ftohta, sipas meje që nuk marr vesh nga dietat, njeriu duhet të…