Receta

Quiche me salmon, më të vështirë ka emrin sesa gatimin

16 orë me parë / nga Iva Tico
E di që nuk i keni me shumë qejf këto recetat franceze se ndoshta ju duken…

Nëse bëni këtë tiramisu me karamel të kripur do ndjeheni pastiçierë prej vërteti

7 ditë me parë / nga Iva Tico
Le të bëjmë në fillim pak histori: është ëmbëlsira më e dashur, më e njohur dhe…

Kur jeta merr ngjyrë rozë (dhe sekreti i kremit të gjalpit)

1 javë me parë / nga Iva Tico
Kur vjen puna tek ëmbëlsirat, unë kam një parim: ha që ha sheqer (që thuhet se…

Tavë dheje me fileto pule, speca dhe krem djathi

3 javë me parë / nga Enkel Demi
Falë Zotit, vera shkoi bashkë me vapën, kostumet e banjës së Iva Tiços dhe ushqimet e…

Boll me verën, tani le t’i kthehemi gjalpit, më me shije se kurrë

4 javë me parë / nga Iva Tico
Janë të vetmet biskota, që edhe pa pasur ndonjë formë të sofiskuar, të bëjnë neps sapo…

Mos doni një kek pa gjalpë e gjithë çokollatë?! Bujrum!

3 muaj me parë / nga Iva Tico
Po e them që në fillim: me gjalpë ky kek do të ishte fundi i botës.…