Receta

Qershitë janë arsye e mirë për ta tepruar (edhe me çokollatë)

3 javë me parë / nga Iva Tico
“Sepse qershitë zgjasin pak”, ishte përgjigjja që i dhashë sakaq të dashurit që nisi të grindej,…

Linzer cookies, të bukura si vetë Pashka

2 muaj me parë / nga Iva Tico
Kam tre ditë që përpiqem të shqiptoj në shtëpi në mënyrë korrekte biskotat Linzer [ˈlɪnzər], por…

Tavë dheje me kërpudha për të vrarë këto ditë “as mish, as peshk”

3 muaj me parë / nga Enkel Demi
Janë ditë të vështira, pasi në pak orë ndodhin gjëra të hatashme. Është ndërruar ora dhe…

Beef Wellington në këtë mënyrë bëhet (deri diku) kollaj

3 muaj me parë / nga Iva Tico
Beef Wellington më ishte dukur gjithmonë një nga gatimet më të vështira, ndaj dhe nuk e…

Kofshë gici të mbushur, kur jashtë është tartakuti

4 muaj me parë / nga Enkel Demi
Ndërsa temperaturat janë ulur ndjeshëm, ushqimet kalorike ndihmojnë për të shtyrë dimrin dhe për ta bërë…

Kush ka akoma panetone në shtëpi, mund ta shndërrojë në ëmbëlsirë tak fak

4 muaj me parë / nga Iva Tico
Mendova që do ishin shumë që ashtu si puna ime keni ende ndonjë panetone të mbetur…