Receta

Brinjë derri në limon

2 ditë me parë / nga Enkel Demi
Sekreti i kësaj recete qëndron në dy përbërës; limoni dhe rigoni. Megjithëse në fund brinjët do…

Peston me brozilokë e bëjmë me forcat tona

6 ditë me parë / nga Enkel Demi
Kjo është një nga pjatat më të preferuara në Shqipëri, por dhe në shumicën e rasteve…

Biftekë me domate dhe rigon që në shqip shijon për vdekje

1 javë me parë / nga Enkel Demi
Pas kërkesave të shumta të lexuesve dhe veçanërisht të “uzurpueses” së faqes rozmarina.al, Iva Tiço vendosa…

Qershitë janë arsye e mirë për ta tepruar (edhe me çokollatë)

4 muaj me parë / nga Iva Tico
“Sepse qershitë zgjasin pak”, ishte përgjigjja që i dhashë sakaq të dashurit që nisi të grindej,…

Linzer cookies, të bukura si vetë Pashka

6 muaj me parë / nga Iva Tico
Kam tre ditë që përpiqem të shqiptoj në shtëpi në mënyrë korrekte biskotat Linzer [ˈlɪnzər], por…

Tavë dheje me kërpudha për të vrarë këto ditë “as mish, as peshk”

6 muaj me parë / nga Enkel Demi
Janë ditë të vështira, pasi në pak orë ndodhin gjëra të hatashme. Është ndërruar ora dhe…