Receta

Kush tha që biskotat me erëza janë vetëm për Krishtlindje?!

1 javë me parë / nga Iva Tico
Mjalti dhe xhenxhefili me kanellën janë shpallur zyrtarisht si aromat e festës. Por ja që unë…

Kush u velerit me gjelin le të kalojë tek kjo tavë me zarzavate

2 javë me parë / nga Enkel Demi
PasVitiRi nënkupton disa ditë dembele, ku njerëzia lëpin kockat e fundit të gjelit, gërryen fundin e…

Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe

3 javë me parë / nga Enkel Demi
Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe Në fakt, nuk e ka kohën në…

Tavë me copa mishi viçi, me narden si e bëjnë tironcit

3 javë me parë / nga Enkel Demi
Ata që kanë nisur të gatuajnë për qejf si puna ime, në pjesën më të madhe…

Çokollatë, po! Erëza, po! Atëherë zyrtarisht Krishtlindje

3 javë me parë / nga Iva Tico
Mamatë tona që bënin çdo kek me shërbet, diçka paskan ditur! Po dhe ne që duam…

Parmigiana me kunguj (Po të dija të bëja dhe foto do të ishte po aq e bukur sa e shijshme)

2 muaj me parë / nga Enkel Demi
Kjo histori ka si përherë të njëjtin fillim dhe të njëjtin fund. Iva Tiço do të…