Receta

Lakrori i çobanit, tradita shekullore shqiptare

2 ditë me parë / nga Enkel Demi
Lakrori i çobanit është një recetë e vjetër e traditës shqiptare, e përgatitur brez pas brezi nga…

Nga inati i Ivës, dy pjata me salçiçe të sajuara për çerek ore

3 ditë me parë / nga Enkel Demi
Sa herë bie telefoni a dera dhe mëson që ke mysafirë për drekë, nuk ke pse…

Një drekë 15 minutëshe (po pate dhe 10 minuta kohë, bën dhe ëmbëlsirë)

4 ditë me parë / nga Iva Tico
Mund të ndodhë të ftosh dikë për dreke, pa pasur një plan të tillë. Për mua…

Tavë me patate dhe salçiçe që ia do zemra një kupë verë

5 ditë me parë / nga Enkel Demi
Në kohët e kuqe, të djelën gatuhej tava me patate, në të cilën piqej një gjysëm…

Kur sultjashi duket chic

1 javë me parë
Nuk para qëllon të shohim sultjash të zi. Domethënë për ne kjo qe hera e parë.…

Rosto viçi në verë të kuqe që të kënaq shpirtin

2 javë me parë / nga Enkel Demi
Më në fund moti po freskohet, shirat e vjeshtës po nisin dhe njeriu shpëton nga recetat,…