Receta

Tiramisù, që më kollaj bëhet, sesa i shkruhet receta

2 javë me parë / nga Iva Tico
Nuk kisha fare në plan ta shkruaja këtë recetë, sepse nuk di sepse më duket sikur…

Crêpes Suzette për ditën e Francës

4 javë me parë / nga Iva Tico
Nuk i kam për natyrë kremtimet dhe përkujtimet, por ja që dobësia ime për Francën bën…

Brinjë viçi që shkrihen në gojë, por që duan durim kinezi

1 muaj me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon nëpër restorantet e rrethinave të Tiranës, veçanërisht atyre të Dajtit, brinjët e viçit në…

Tortën e ditëlindjes, bëje mirë, bëje vetë

2 muaj me parë / nga Iva Tico
E di që pastiçeritë tona meritojnë të promovohen, sidomos në situata të vështira ekonomike, por ja…

Ju prezantoj me krostatën më të thjeshtë e më të bukur

3 muaj me parë / nga Iva Tico
Nuk e vura në titull togfjalëshin “ganache me çokollatë të bardhë” sepse mund t’ju trembi, edhe…

Çokollatë dhe dardhë, martesa më e mirë në 5 minuta

3 muaj me parë / nga Iva Tico
Çokollata me dardhën për mua janë bashkimi më i mirë i shijeve. Ndaj i quaj dhe…