Receta

Me nxitim, me metodën “ça t’kapi dora” shpika një tavë dheje me kërpudha

21 orë me parë / nga Enkel Demi
Mbërrita në shtëpi me një nxitim të hatashëm, ndërsa oda e gatimit gumëzhinte nga thirrjet e…

Tavë me copa mishi viçi, me narden si e bëjnë tironcit

5 ditë me parë / nga Enkel Demi
Ata që kanë nisur të gatuajnë për qejf si puna ime, në pjesën më të madhe…

Ç‘mund të bësh me Livandë? Biskota me gjalpë përshembull

1 javë me parë / nga Iva Tico
Një fotografi e një vazoje të mbushur plot me livandë ngjalli shumë kurreshtje kur u botua…

Mbledhje bordi në shtëpinë e Kelit, ku një superdrekë bëhet për gjysmë ore

2 javë me parë / nga Iva Tico
Ka disa njerëz që përgatiten një javë të tërë për të shtruar një drekë për miqtë…

Brunch, diku mes mëngjesit e drekës, dy vakte bashkë

2 javë me parë / nga Iva Tico
Eshtë bërë e modës tashmë në Tiranë: të shtunave dilet për brunch, në atë vaktin e…

Kofshë derri e mbushur, pjekur me verë të kuqe si dashnia vetë

2 javë me parë / nga Enkel Demi
Kasapi im e kishte vendosur ta bënte pushim dhe kishte lënë në shitore të birin. Ai…