Om Ali, ëmbëlsira egjiptiane, që bëhet sa hap e mbyll sytë

5 muaj me parë / nga Iva Tico
“Darka me ushqimin tipik arab, dhjetëra pjata me meze në restorantin në Pent House të Hotel…

Po kur të jesh mërzitur shumë… cupcake me çokollatë

10 muaj me parë / nga Iva Tico
Mund të ndodhë që këto ditë të qëndrimit në shtëpi të mërziteni. Ose të frikësoheni nga…

Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Brinjë qinji me portokall, rozmarinë dhe qepujka të kuqe Në fakt, nuk e ka kohën në…

Turli mishi që e bën Iva Tiçon t’i vërë gishtin kokës për mishin e gjellës

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Ndërsa dimri po na lë me një shpejtësi të papritur, përderisa dhe “plakat” nuk po na…

Qumështor Myzeqeje ose Krem Katalanas i thonë të jasht’mit

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur Iva Tiço do ta marrë vesh që unë guxova dhe bëra një ëmbëlsirë, do më…

Një tave me karkaleca me konjak i shkon një sallatë e ftohtë me kallamar

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon në shitoren e peshkut dhe e gjen plot me prodhime rezervati, nuk duhet me…

Most importantly figure out which jobs positively take a degree for entry.

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
The authorship of the disclaimer might be challenging task for a person who has never written…

Peshk në kripë dhe patate të kuqe në furrë

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Peshku me kripë është një nga gjërat më të lehta dhe më të shpejta që mund…