Keku im i parë pa yndyrë, pa vezë, që bëhet në 3 minuta dhe receta nuk i harrohet

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Në pothuajse një vit, qëkur ekziston Rozmarina, me përjashtim të një keku Krishtlindjesh, receta e të…

Këto biskota janë më të bukurat dhe i kanë gjithë të mirat (sigurisht dhe gjalpin!)

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Në fillim i pashë tek faqja e Martha Stewart në Instagram dhe mu dukën të bukurat…

Më në fund ju paraqes një mus çokollate 100 për qind profesional!

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur më ftuan të bashkohesha një pasdite në kuzhinën e restorant “Kriper”, për një rubrikë të…

Kek Victoria, sepse Mbretereshat dinë se ç‘bëjnë

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Thuhet se ka qenë keku i preferuar i Mbretëreshës Viktoria: një fetë e tillë shoqëronte çdo…

Le të nisë koha më e bukur e vitit: stina e qershive

2 vjet me parë / nga Iva Tico
“Kur ne të jemi në kohët e qershive do të jemi të gjithë në festë”, shkruante…

Vezët alla-turka mund t’i bëjë dhe kush s’di të skuqe një vezë (e të nderohet)

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Dikur ishte gati gati mburrje: “unë s’di të skuq as edhe një vezë” nënkuptonte se ti…

Sfidën e Kelit me oriz Olim e fitoj unë dhe kjo tortë e veçantë

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Po erdhi puna për gara unë kam në zakon të keq: nuk e njoh fare filozofinë…

Ëmbëlsira ime më e dashur? Padyshim tarta e “Të dielës shqiptare”

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk e kisha menduar kurrë që një ëmbëlsirë e thjeshtë mund të të ndryshojë kaq gjëra…