Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Brinjë viçi që shkrihen në gojë, por që duan durim kinezi
4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon nëpër restorantet e rrethinave të Tiranës, veçanërisht atyre të Dajtit, brinjët e viçit në…
Tortën e ditëlindjes, bëje mirë, bëje vetë
5 vjet me parë / nga Iva Tico
E di që pastiçeritë tona meritojnë të promovohen, sidomos në situata të vështira ekonomike, por ja…
Ju prezantoj me krostatën më të thjeshtë e më të bukur
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk e vura në titull togfjalëshin “ganache me çokollatë të bardhë” sepse mund t’ju trembi, edhe…
Çokollatë dhe dardhë, martesa më e mirë në 5 minuta
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Çokollata me dardhën për mua janë bashkimi më i mirë i shijeve. Ndaj i quaj dhe…
As quiche as byrek, por shumë e shijshme dhe e thjeshtë
5 vjet me parë / nga Iva Tico
E di që ndonjë gjyshe atje në Francë do të mërzitej shumë po ta thërrisja quiche…
Një tortë ditëlindjeje, për t’i thënë “të kam zemër”
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur e ke zemër dhe ai ka ditëlindjen dhe duhet të festoni vetëm të dy në…
Previews
1
…
5
6
7
8
9
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë