Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Një gjë e mirë me dardha dhe arra
4 vjet me parë / nga Iva Tico
Meqë sikur po e teprojmë me këto titujt në anglisht, dhe meqë përkthimi zyrtar i “pie”,…
Om Ali, ëmbëlsira egjiptiane, që bëhet sa hap e mbyll sytë
4 vjet me parë / nga Iva Tico
“Darka me ushqimin tipik arab, dhjetëra pjata me meze në restorantin në Pent House të Hotel…
Pide turke Lahmacun, sepse të gjithë fajin e kanë telenovelat
4 vjet me parë / nga Iva Tico
E keni parasysh atë momentin kur jeni duke parë një gjë në televizor dhe në një…
Kur na mban ujë “pilafi”, atëherë bëjmë risotto me dardhë e Gorgonzola
4 vjet me parë / nga Iva Tico
Titullin ma frymëzoi një koment “smirush” në inbox, i tipit “s’kam parë ndonjëherë pilaf më të…
Tiramisù, që më kollaj bëhet, sesa i shkruhet receta
4 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk kisha fare në plan ta shkruaja këtë recetë, sepse nuk di sepse më duket sikur…
Crêpes Suzette për ditën e Francës
4 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk i kam për natyrë kremtimet dhe përkujtimet, por ja që dobësia ime për Francën bën…
Previews
1
…
4
5
6
7
8
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë