Receta

Një gjë e mirë me dardha dhe arra

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Meqë sikur po e teprojmë me këto titujt në anglisht, dhe meqë përkthimi zyrtar i “pie”,…

Om Ali, ëmbëlsira egjiptiane, që bëhet sa hap e mbyll sytë

4 vjet me parë / nga Iva Tico
“Darka me ushqimin tipik arab, dhjetëra pjata me meze në restorantin në Pent House të Hotel…

Pide turke Lahmacun, sepse të gjithë fajin e kanë telenovelat

4 vjet me parë / nga Iva Tico
E keni parasysh atë momentin kur jeni duke parë një gjë në televizor dhe në një…

Kur na mban ujë “pilafi”, atëherë bëjmë risotto me dardhë e Gorgonzola

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Titullin ma frymëzoi një koment “smirush” në inbox, i tipit “s’kam parë ndonjëherë pilaf më të…

Tiramisù, që më kollaj bëhet, sesa i shkruhet receta

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk kisha fare në plan ta shkruaja këtë recetë, sepse nuk di sepse më duket sikur…

Crêpes Suzette për ditën e Francës

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk i kam për natyrë kremtimet dhe përkujtimet, por ja që dobësia ime për Francën bën…