Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Kila si në Qeparo (por që nuk qenkan nga Bregu)
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Dy vitet e fundit kam zbuluar Qeparoin: plazhin ndoshta më të qetë të të gjithë jugut.…
Le të shkrihemi me gjalpë (dhe nga i nxehti i furrës)
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Vera nuk është stina ideale e biskotave (Krishtlindjet po, që janë!). Por përtej ëmbëlsirave të lehta…
Specialitet i jugut shqiptar, bakllava e shpejtë me gjashtë petë
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Bakllavaja me gjashtë petë është traditë e shumë amvisave të jugut të Shqipërisë. Shumë e thjeshtë…
Parmigiana, që del aq e mirë, sa harron t’i bësh foto pasi mbaron
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Nëse të pëlqejnë patëllxhanët në tavë, por imam bajalldia klasike dhe musakaja tradicionale të duken shumë…
Patëllxhanë në kos dhe hudhra, të shijshëm, të freskët plot shëndet të mirë
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kuzhina shqiptare është e pasur me receta të thjeshta e shumë interesante që na ushqejnë stomakun…
Alla frënga, apo alla-Keli?!
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Unë nuk u rezistoj dot kërpudhave. Kur i gjej në ndonjë menu restoranti, i porosis, edhe…
Previews
1
…
29
30
31
32
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë