Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Peshkun Kerr fute në furrë dhe mos e vrit mendjen
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Më qëlloi që sapo shkela në shitoren e peshkut “Shëngjini” tek Pazairi i Ri erdhi furnizimi…
Torta e mollës me thërmia, si mëngjeset e ëmbla të shoqes sime
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur shoh mikeshën time të vjetër Miriamin s’di pse më kujtohen gjithmonë reklamat e “Mulino Bianco”-s:…
Edhe me mollë, edhe krokante edhe për Krishtlindje
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Italianët i quajne “rose del deserto”: trëndafilët e shkretëtirës. Problemi i vetëm është se biskotat e…
Për ne që besojmë tek çokollata
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Ky kek pa frikë mund të quhet kali im i betejës: nuk ka njeri që ta…
Kek me mollë fare pa yndyrë, siç e bën teta Vojsava
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Teta Vojsava është mami i shoqes sime Joridës. Ndryshe nga shumë mama të tjera për të…
Peshku ishte aq i mirë sikur hëngrëm mish qingji
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kjo është një shprehje pak e shkarë që shqiptarët e përdorin sa herë në tryezë kanë…
Previews
1
…
21
22
23
24
25
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë