Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Çfarë të gatuajmë për mëngjesin e Pashkëve?
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Pashka është një festë që festohet nga të gjithë besimtarët në simbolikë të ringjalljes së Krishtit.…
Cheesecake po, pjekje po, salcë luleshtrydhesh po e po
6 vjet me parë / nga Iva Tico
E zgjodha këtë variant keku me krem djathi (cheese-cake) sepse në librin amerikan, ku mora recetën,…
Kekët e mi pikantë kanë aromën më të mirë në botë!
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk më kishte shkuar mendja që një kek mund të bëhej me kaq shumë erëza. Kisha…
Një kek për të pastruar dollapin nga qeset me fruta të thara
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Ndodh gjithmonë që të na ketë mbetur në dollapët e ushqimeve ndonjë qese letre apo vazo…
Një drekë me sardele që bëhen sa çel e mbyll sytë, por në fillim linguine me fruta deti
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Në këtë periudhë në çdo shitore peshku gjen sardele me shumicë, por në përgjithësi namuzqarët e…
Karrotat nuk kanë qenë kurrë më pak dietike se në këtë ëmbëlsirë
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Për vite me radhë i kam rezistuar kekut me karrota dhe nuk kam pranuar ta gatuaj…
Previews
1
…
15
16
17
18
19
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë