Receta

Nëse bëni këtë tiramisu me karamel të kripur do ndjeheni pastiçierë prej vërteti

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Le të bëjmë në fillim pak histori: është ëmbëlsira më e dashur, më e njohur dhe…

Kur jeta merr ngjyrë rozë (dhe sekreti i kremit të gjalpit)

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur vjen puna tek ëmbëlsirat, unë kam një parim: ha që ha sheqer (që thuhet se…

Tavë dheje me fileto pule, speca dhe krem djathi

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Falë Zotit, vera shkoi bashkë me vapën, kostumet e banjës së Iva Tiços dhe ushqimet e…

Boll me verën, tani le t’i kthehemi gjalpit, më me shije se kurrë

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Janë të vetmet biskota, që edhe pa pasur ndonjë formë të sofiskuar, të bëjnë neps sapo…

Mos doni një kek pa gjalpë e gjithë çokollatë?! Bujrum!

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Po e them që në fillim: me gjalpë ky kek do të ishte fundi i botës.…

Spanjollët i thonë tortilla por shoqja ime Ornela e bën edhe më të mirë se ata

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Në Spanjë nuk mungon edhe në bufenë e mëngjesit nëpër hotele: quhet tortilla, është torta e…