Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Nëse bëni këtë tiramisu me karamel të kripur do ndjeheni pastiçierë prej vërteti
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Le të bëjmë në fillim pak histori: është ëmbëlsira më e dashur, më e njohur dhe…
Kur jeta merr ngjyrë rozë (dhe sekreti i kremit të gjalpit)
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur vjen puna tek ëmbëlsirat, unë kam një parim: ha që ha sheqer (që thuhet se…
Tavë dheje me fileto pule, speca dhe krem djathi
5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Falë Zotit, vera shkoi bashkë me vapën, kostumet e banjës së Iva Tiços dhe ushqimet e…
Boll me verën, tani le t’i kthehemi gjalpit, më me shije se kurrë
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Janë të vetmet biskota, që edhe pa pasur ndonjë formë të sofiskuar, të bëjnë neps sapo…
Mos doni një kek pa gjalpë e gjithë çokollatë?! Bujrum!
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Po e them që në fillim: me gjalpë ky kek do të ishte fundi i botës.…
Spanjollët i thonë tortilla por shoqja ime Ornela e bën edhe më të mirë se ata
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Në Spanjë nuk mungon edhe në bufenë e mëngjesit nëpër hotele: quhet tortilla, është torta e…
Previews
1
…
10
11
12
13
14
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë