Receta

Me shijen e lindjes së Mesme lakrat e Brukselit janë tjetër gjë

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Më duhet ta pranoj: nëse nja tri vjet më parë dikush do më thoshte që do…

Me cironkat e marinuara bën ca makarona që të venë në zemër

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Janë të tharta, por shumë të mira, cironkat ose sardelet e marinuara me uthull dhe hudhër,…

Me mollë e kanellë, siç e kërkojnë mëngjeset

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Torta me mollë e me thërrmija është një nga ëmbëlsirat më të mira për vaktin e…

Gjuhëz me bajame jua merrte mendja?

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
As mua nuk më shkonte në mend, derisa shkova tek shitorja e peshkut që kam afër…

Kush tha që biskotat me erëza janë vetëm për Krishtlindje?!

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Mjalti dhe xhenxhefili me kanellën janë shpallur zyrtarisht si aromat e festës. Por ja që unë…

Kush u velerit me gjelin le të kalojë tek kjo tavë me zarzavate

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
PasVitiRi nënkupton disa ditë dembele, ku njerëzia lëpin kockat e fundit të gjelit, gërryen fundin e…