Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Me shijen e lindjes së Mesme lakrat e Brukselit janë tjetër gjë
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Më duhet ta pranoj: nëse nja tri vjet më parë dikush do më thoshte që do…
Me cironkat e marinuara bën ca makarona që të venë në zemër
5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Janë të tharta, por shumë të mira, cironkat ose sardelet e marinuara me uthull dhe hudhër,…
Me mollë e kanellë, siç e kërkojnë mëngjeset
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Torta me mollë e me thërrmija është një nga ëmbëlsirat më të mira për vaktin e…
Gjuhëz me bajame jua merrte mendja?
5 vjet me parë / nga Enkel Demi
As mua nuk më shkonte në mend, derisa shkova tek shitorja e peshkut që kam afër…
Kush tha që biskotat me erëza janë vetëm për Krishtlindje?!
5 vjet me parë / nga Iva Tico
Mjalti dhe xhenxhefili me kanellën janë shpallur zyrtarisht si aromat e festës. Por ja që unë…
Kush u velerit me gjelin le të kalojë tek kjo tavë me zarzavate
5 vjet me parë / nga Enkel Demi
PasVitiRi nënkupton disa ditë dembele, ku njerëzia lëpin kockat e fundit të gjelit, gërryen fundin e…
Previews
1
…
8
9
10
11
12
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë