Dobësohu duke pirë një nga këto 6 pije para gjumit

6 vjet me parë
A e dini se mungesa e gjumit ndikon për keq tek pesha? Studimet kanë treguar, se…

Mos ha akullore kur po plas vape?! Arsyeja e ekspertit na duket pak e çuditshme

6 vjet me parë
Në verë, mënyra më e mirë për t'u freskuar kur jemi në rrugë, qoftë edhe në…

Mozzarella dhe domate? Të gjitha kombinimet e dëmshme që po i bën ushqimeve

6 vjet me parë
Njerëzit dinë se një pjesë e ushqimeve u bëjnë dëm. Sheqernat për shembull nuk janë të…

I thuaj po (ose jo) sheqerit

6 vjet me parë
E dinit që sheqeri është si një drogë? Nëse abuzoni, mund të jetë e vështirë të…