Receta

Nga Belshi, me ushqimet, që zilepsin të gjithë

2 vjet me parë
Mjaftoi një fotografi e hedhur në rrjetet sociale dhe menjëherë të gjithë e gjetën vendodhjen: Belshi,…

Sallata e Mirës, gjithmonë në kërkim të vaktit të përsosur

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur vjen puna tek ushqimi, kolegia jonë Mira Kazhani ha sa një harabel (duket dhe në…

Sepse fiku i egër shkon shumë me gorgonzolën e rozmarinën

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Jemi ende në kohë për të bërë recetën origjinale me fiq. Por unë nuk kënaqem, që…

Revani me miell misri që të le pa mend

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Revania me miell misri është një ëmbëlsirë fantastike, me shije të mrekullueshme, e cila përgatitet shumë…

Një tortë e kadifenjtë për Rudinën

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Quhet “red velvet cake”, torta e kuqe e kadifenjtë dhe duket ëmbëlsira ideale për të bërë…

Kadaif shtëpie me petë, receta me ëmbëlsi fantastike

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kadaifi është një ëmbëlsirë që shqiptarët e konsumojnë shumë për festa dhe jo vetëm. Kjo ëmbëlsirë…