Receta

Mozzarella dhe domate? Të gjitha kombinimet e dëmshme që po i bën ushqimeve

1 vit me parë / nga Rozmarina
Njerëzit dinë se një pjesë e ushqimeve u bëjnë dëm. Sheqernat për shembull nuk janë të…

I thuaj po (ose jo) sheqerit

1 vit me parë / nga Rozmarina
E dinit që sheqeri është si një drogë? Nëse abuzoni, mund të jetë e vështirë të…

Në kohën e qershive

1 vit me parë / nga Iva Tico
“Por është fare e shkurtër koha e qershive, si varëse koralesh që mblidhën në ëndrra”, këndonte…

Një ashure letrare

1 vit me parë / nga Iva Tico
Një mikesha ime, e dashuruar pas Stambollit, më ka thënë gjithmonë, që kur të shkoja atje…