Receta

Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Hollimi i petëve të byrekut vetë, në shtëpi është një traditë, me të cilën padyshim krenohen…

Një cheesecake (ca si shumë!) i koklavitur

12 muaj me parë / nga Iva Tico
Eshtë një seri tek “Friends”, ku personazhet çmenden pas një cheesecake-u, që ia vjedhin çdo ditë…

Groshë me pançetë dhe salçiçe të thatë/ Ça t’hash!

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Një nga kënaqësitë e verës apo vjeshtës është, kur moti prishet, qoftë edhe për pak orë,…

Për ëmbëlsira me shërbet, kemi mamin

12 muaj me parë / nga Iva Tico
Për herë të parë kjo ëmbëlsirë në shtëpinë time nisi të dukej diku nga fundi i…

Kila si në Qeparo (por që nuk qenkan nga Bregu)

12 muaj me parë / nga Iva Tico
Dy vitet e fundit kam zbuluar Qeparoin: plazhin ndoshta më të qetë të të gjithë jugut.…

Le të shkrihemi me gjalpë (dhe nga i nxehti i furrës)

1 vit me parë / nga Iva Tico
Vera nuk është stina ideale e biskotave (Krishtlindjet po, që janë!). Por përtej ëmbëlsirave të lehta…