Receta

Më falni për mungesën e modestisë, por shëndetlia ime doli “fundi botës”

2 vjet me parë / nga Iva Tico
E kisha me merak këtë ëmbëlsirë: e para, nuk e kisha bërë kurrë dhe e dyta,…

Tavë kosi që mos të thotë kush “nëntë ujë, një kos”

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Tava e kosit është gatim i ditës së djelë ose i festave. Kurban Bajramin përherë e…

Paçaja e nanës është tava me mish që lë thonjtë Iva

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Bëhet fjalë për një gatim që është karakteristik për shtëpinë tonë dhe natyrisht që e ka…

Pirunët gati?! 12 fakte për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Makaronave

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk është se na nevojitej ndonjë sebep më shumë për të marrë tenxheren, për të nxehur…

Pula me qepë që të shushat sikur je pulë

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Nuk di përse pulën në mendësinë tonë e mbajmë për gjë të trashë. Ka gjasë, meqë…

Aroma e të dielës mëngjes? Çokollatë, arrë kokosi dhe s’ka më mirë

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Për mua shtëpi prej vërteti është ajo ku vjen era gatim. Një i njohuri im po…