Receta

Kur çokollata takon dardhat (dhe pastaj Olti Currin)

1 vit me parë / nga Iva Tico
Edhe kur je fillestare fare në kuzhinë, ka ca kombinime, që i di vetvetiu. Përshembull që…

Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Hollimi i petëve të byrekut vetë, në shtëpi është një traditë, me të cilën padyshim krenohen…

Një cheesecake (ca si shumë!) i koklavitur

1 vit me parë / nga Iva Tico
Eshtë një seri tek “Friends”, ku personazhet çmenden pas një cheesecake-u, që ia vjedhin çdo ditë…

Groshë me pançetë dhe salçiçe të thatë/ Ça t’hash!

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Një nga kënaqësitë e verës apo vjeshtës është, kur moti prishet, qoftë edhe për pak orë,…

Për ëmbëlsira me shërbet, kemi mamin

1 vit me parë / nga Iva Tico
Për herë të parë kjo ëmbëlsirë në shtëpinë time nisi të dukej diku nga fundi i…

Kila si në Qeparo (por që nuk qenkan nga Bregu)

1 vit me parë / nga Iva Tico
Dy vitet e fundit kam zbuluar Qeparoin: plazhin ndoshta më të qetë të të gjithë jugut.…