Dobësohu duke pirë një nga këto 6 pije para gjumit

3 vjet me parë / nga Rozmarina
A e dini se mungesa e gjumit ndikon për keq tek pesha? Studimet kanë treguar, se…

Mos ha akullore kur po plas vape?! Arsyeja e ekspertit na duket pak e çuditshme

3 vjet me parë / nga Rozmarina
Në verë, mënyra më e mirë për t'u freskuar kur jemi në rrugë, qoftë edhe në…

Mozzarella dhe domate? Të gjitha kombinimet e dëmshme që po i bën ushqimeve

3 vjet me parë / nga Rozmarina
Njerëzit dinë se një pjesë e ushqimeve u bëjnë dëm. Sheqernat për shembull nuk janë të…

I thuaj po (ose jo) sheqerit

3 vjet me parë / nga Rozmarina
E dinit që sheqeri është si një drogë? Nëse abuzoni, mund të jetë e vështirë të…