Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Lakrori i çobanit, tradita shekullore shqiptare
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Lakrori i çobanit është një recetë e vjetër e traditës shqiptare, e përgatitur brez pas brezi nga…
Nga inati i Ivës, dy pjata me salçiçe të sajuara për çerek ore
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Sa herë bie telefoni a dera dhe mëson që ke mysafirë për drekë, nuk ke pse…
Një drekë 15 minutëshe (po pate dhe 10 minuta kohë, bën dhe ëmbëlsirë)
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Mund të ndodhë të ftosh dikë për dreke, pa pasur një plan të tillë. Për mua…
Tavë me patate dhe salçiçe që ia do zemra një kupë verë
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Në kohët e kuqe, të djelën gatuhej tava me patate, në të cilën piqej një gjysëm…
Kur sultjashi duket chic
6 vjet me parë
Nuk para qëllon të shohim sultjash të zi. Domethënë për ne kjo qe hera e parë.…
Rosto viçi në verë të kuqe që të kënaq shpirtin
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Më në fund moti po freskohet, shirat e vjeshtës po nisin dhe njeriu shpëton nga recetat,…
Previews
1
…
25
26
27
28
29
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë