Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Kur jeta të sjell limona, mund të bësh dhe këtë tartën
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Vite të shkuara, kur kishim shtëpinë private me oborrin e madh, kushdo që vinte tek ne…
Me nxitim, me metodën “ça t’kapi dora” shpika një tavë dheje me kërpudha
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Mbërrita në shtëpi me një nxitim të hatashëm, ndërsa oda e gatimit gumëzhinte nga thirrjet e…
Ç‘mund të bësh me Livandë? Biskota me gjalpë përshembull
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Një fotografi e një vazoje të mbushur plot me livandë ngjalli shumë kurreshtje kur u botua…
Mbledhje bordi në shtëpinë e Kelit, ku një superdrekë bëhet për gjysmë ore
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Ka disa njerëz që përgatiten një javë të tërë për të shtruar një drekë për miqtë…
Brunch, diku mes mëngjesit e drekës, dy vakte bashkë
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Eshtë bërë e modës tashmë në Tiranë: të shtunave dilet për brunch, në atë vaktin e…
Kofshë derri e mbushur, pjekur me verë të kuqe si dashnia vetë
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kasapi im e kishte vendosur ta bënte pushim dhe kishte lënë në shitore të birin. Ai…
Previews
1
…
20
21
22
23
24
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë