Blog
Rreth Nesh
Kategoritë
Gatimet e Ivës
Gatimet e Kelit
Jashtë dhe Brenda Kuzhinës
Miqtë e Rozmarinës
Jashtë Rozmarinës
Rozmarina e Shëndetshme
Rozmarina Festive
Rozmarina për Fëmijë
Receta
Kërko për:
Receta
Kekët e vegjël “madaleine” kanë shumë legjenda, ama në mëngjes shijojnë
6 vjet me parë / nga Iva Tico
E bukura e ëmbëlsirave të traditës, është se për to mund të lexosh pafund, burime historike,…
Byreku me lakra dhe lek, tradita e Novruzit
6 vjet me parë
Sipas traditës së kësaj feste fetare që festohet kryesisht nga bektashinjtë, por dhe nga të gjithë…
Turli mishi që e bën Iva Tiçon t’i vërë gishtin kokës për mishin e gjellës
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Ndërsa dimri po na lë me një shpejtësi të papritur, përderisa dhe “plakat” nuk po na…
Qumështor Myzeqeje ose Krem Katalanas i thonë të jasht’mit
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur Iva Tiço do ta marrë vesh që unë guxova dhe bëra një ëmbëlsirë, do më…
Kur djallushkat festojnë me “kekun e ëngjëjve”
6 vjet me parë / nga Iva Tico
Alida shoqja ime kishte ditëlindjen. Jo ndonjë përvjetor, madje meqenëse jemi brezi i të dyzetave, teknikisht…
Një tave me karkaleca me konjak i shkon një sallatë e ftohtë me kallamar
6 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon në shitoren e peshkut dhe e gjen plot me prodhime rezervati, nuk duhet me…
Previews
1
…
16
17
18
19
20
…
33
Next
Më Populloret
Petulla me kos, receta që ta heq petllën
6 vjet me parë
Sekreti/ Ja si të lëpini gishtat me byrek me peta të gatshme
6 vjet me parë
Kur të lexosh këto gatime, do nisesh direkt për Korçë
6 vjet me parë
Më të fundit
Pesë minuta që bëjnë gourmet; speca të pjekur me hudhër dhe uthull
1 vit me parë
Marko Polo i kërkoi në Kinë, por jufkat i kishte në Dibër
1 vit me parë
Pesë minuta që bëjnë gourmet; liptao
1 vit me parë