Receta

Pula me qepë që të shushat sikur je pulë

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Nuk di përse pulën në mendësinë tonë e mbajmë për gjë të trashë. Ka gjasë, meqë…

Aroma e të dielës mëngjes? Çokollatë, arrë kokosi dhe s’ka më mirë

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Për mua shtëpi prej vërteti është ajo ku vjen era gatim. Një i njohuri im po…

Bukë me hudhër dhe krem djathrash

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Nga Alma Kodra Një recetë fantastike për darkë. Brumi për bukën: Në një gotë ujë të…

Si ta bëjmë lëngun e zarzavateve (brodon)?

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Shpesh i biem shkurt dhe blejmë koncetrat, por lëngun e zarzavateve ose si i themi nga…

Makarona me mish të grirë ose me ragu si i thonë të jashtmit

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Nëse do të gëzosh një fëmijë që nuk e ka me qejf ushqimin, provoji dhe jepi…

Byreku i nanës “osh’ nona”

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Nana ime ka ca antena speciale që e kupton pa hyrë në shtëpi se cili nga…