Receta

Krem orizi integral, i shoqëruar me mollë dhe fruta të thata të pjekura

2 vjet me parë
Nga Jonida Skëndo/ Të gjitha mamat që u kanë bërë krem orizi bebave tw tyre, mund…

Lasagna me kungull dhe presh si kuzhinë tradicionale shqiptare

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur Iva Tiço bëri një quizz në Instagram, në të cilin pyeste: “E gjeni dot si…

Jonida bën pancake të shëndetshëm dhe të bukur si vetë ajo

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur e sheh Jonida Skëndon të duket si një vajzë gjimnazi. Për ata që e njohin,…

Kur mami Ilva bën pancakes të dielave

2 vjet me parë
Ilva Tare nuk gatuan çdo ditë, por kur e bën, e bën shumë mirë. Dhe nëse…

Të hënën në vend të groshës kemi thjerëzat e shef Renatos

2 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur vjen puna tek ditët tipik e të ushqimeve, ne shqiptarët nuk mbetemi dhe aq mbrapa…

Mish derri me mollë dhe narden, i frymëzuar nga Jonida dhe Albi

2 vjet me parë / nga Enkel Demi
Të premten në mbrëmje ia shtruam bisedës me Jonidën (Shehun) dhe Albin, i cili më rrëfente…