Receta

Gjellë vere, se na hyri vjeshta!

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Prapë më mori në telefon dhe më tha: “U ftoh koha, hidhe te rozmarina.al, se nuk…

Petulla me kos, receta që ta heq petllën

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Nëse ka një kërkesë drejt nënave apo gjysheve për të gatuar diçka të mirë e të…

Kur kujton Anin, bëj gati okllainë për ravioli

1 vit me parë / nga Iva Tico
Ani është shoqe dhe bashkëpunetore e imja prej shumë vjetësh. Ka një qetësi olimpike dhe një…

Nektarina dhe lulëkuqe, më lehtë se kaq nuk ka

1 vit me parë / nga Iva Tico
Për këtë kek jam shumë krenare: e kam “shpikur” vetë. Kisha provuar në të tjera ëmbëlsira…

Nga Belshi, me ushqimet, që zilepsin të gjithë

1 vit me parë
Mjaftoi një fotografi e hedhur në rrjetet sociale dhe menjëherë të gjithë e gjetën vendodhjen: Belshi,…

Sallata e Mirës, gjithmonë në kërkim të vaktit të përsosur

1 vit me parë / nga Iva Tico
Kur vjen puna tek ushqimi, kolegia jonë Mira Kazhani ha sa një harabel (duket dhe në…