Receta

Brinjë viçi që shkrihen në gojë, por që duan durim kinezi

4 vjet me parë / nga Enkel Demi
Kur shkon nëpër restorantet e rrethinave të Tiranës, veçanërisht atyre të Dajtit, brinjët e viçit në…

Tortën e ditëlindjes, bëje mirë, bëje vetë

4 vjet me parë / nga Iva Tico
E di që pastiçeritë tona meritojnë të promovohen, sidomos në situata të vështira ekonomike, por ja…

Ju prezantoj me krostatën më të thjeshtë e më të bukur

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk e vura në titull togfjalëshin “ganache me çokollatë të bardhë” sepse mund t’ju trembi, edhe…

Çokollatë dhe dardhë, martesa më e mirë në 5 minuta

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Çokollata me dardhën për mua janë bashkimi më i mirë i shijeve. Ndaj i quaj dhe…

As quiche as byrek, por shumë e shijshme dhe e thjeshtë

4 vjet me parë / nga Iva Tico
E di që ndonjë gjyshe atje në Francë do të mërzitej shumë po ta thërrisja quiche…

Një tortë ditëlindjeje, për t’i thënë “të kam zemër”

4 vjet me parë / nga Iva Tico
Kur e ke zemër dhe ai ka ditëlindjen dhe duhet të festoni vetëm të dy në…