Receta

Kur qershitë takojnë trumzën dhe sjellin një shije Joni

1 vit me parë / nga Iva Tico
Nëse nuk do quhej Rozmarina, ky Blog mund të ishte quajtur dhe trumza. Por në fund,…

Mish derri me birrë

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Dikur, ndërsa mishi qe me racion na ra një copë kohë që çdo javë të merrnim…

Supë me thierza të kuqe

1 vit me parë / nga Enkel Demi
- Ha të keqen nana thierza, se rritesh… - Si rritem moj nanë, ato janë të…

Mos ha akullore kur po plas vape?! Arsyeja e ekspertit na duket pak e çuditshme

1 vit me parë / nga Rozmarina
Në verë, mënyra më e mirë për t'u freskuar kur jemi në rrugë, qoftë edhe në…

Pasta fresca (makarona të ftohta)

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Kur kam ngrënë për herë të parë pasta fresca m’u kujtuan makaronat që hanim në klubin…

Mozzarella dhe domate? Të gjitha kombinimet e dëmshme që po i bën ushqimeve

1 vit me parë / nga Rozmarina
Njerëzit dinë se një pjesë e ushqimeve u bëjnë dëm. Sheqernat për shembull nuk janë të…