Receta

Çfarë të gatuajmë për mëngjesin e Pashkëve?

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Pashka është një festë që festohet nga të gjithë besimtarët në simbolikë të ringjalljes së Krishtit.…

Cheesecake po, pjekje po, salcë luleshtrydhesh po e po

5 vjet me parë / nga Iva Tico
E zgjodha këtë variant keku me krem djathi (cheese-cake) sepse në librin amerikan, ku mora recetën,…

Kekët e mi pikantë kanë aromën më të mirë në botë!

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Nuk më kishte shkuar mendja që një kek mund të bëhej me kaq shumë erëza. Kisha…

Një kek për të pastruar dollapin nga qeset me fruta të thara

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Ndodh gjithmonë që të na ketë mbetur në dollapët e ushqimeve ndonjë qese letre apo vazo…

Një drekë me sardele që bëhen sa çel e mbyll sytë, por në fillim linguine me fruta deti

5 vjet me parë / nga Enkel Demi
Në këtë periudhë në çdo shitore peshku gjen sardele me shumicë, por në përgjithësi namuzqarët e…

Karrotat nuk kanë qenë kurrë më pak dietike se në këtë ëmbëlsirë

5 vjet me parë / nga Iva Tico
Për vite me radhë i kam rezistuar kekut me karrota dhe nuk kam pranuar ta gatuaj…