Receta

Tavë kosi që mos të thotë kush “nëntë ujë, një kos”

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Tava e kosit është gatim i ditës së djelë ose i festave. Kurban Bajramin përherë e…

Paçaja e nanës është tava me mish që lë thonjtë Iva

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Bëhet fjalë për një gatim që është karakteristik për shtëpinë tonë dhe natyrisht që e ka…

Pirunët gati?! 12 fakte për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Makaronave

12 muaj me parë / nga Iva Tico
Nuk është se na nevojitej ndonjë sebep më shumë për të marrë tenxheren, për të nxehur…

Pula me qepë që të shushat sikur je pulë

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Nuk di përse pulën në mendësinë tonë e mbajmë për gjë të trashë. Ka gjasë, meqë…

Aroma e të dielës mëngjes? Çokollatë, arrë kokosi dhe s’ka më mirë

12 muaj me parë / nga Iva Tico
Për mua shtëpi prej vërteti është ajo ku vjen era gatim. Një i njohuri im po…

Bukë me hudhër dhe krem djathrash

12 muaj me parë / nga Enkel Demi
Nga Alma Kodra Një recetë fantastike për darkë. Brumi për bukën: Në një gotë ujë të…