Receta

Supa e kërpudhave, që për Isabel Ajlenden quhet “krem pajtimi”

1 vit me parë / nga Iva Tico
Shpeshherë më ndodh që libra të ndryshëm t’i përjetoj bashkë me shije dhe aroma: kur shkrimtari…

Supa e qiqrave që e zë dimrin gafil

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Të gjithë e njohin shprehjen “Qiqra në hell”, por pak e dinë që qiqërim nënkupton një…

Most importantly figure out which jobs positively take a degree for entry.

1 vit me parë / nga Enkel Demi
The authorship of the disclaimer might be challenging task for a person who has never written…

Bukën e përditshme bëna sot!

1 vit me parë / nga Iva Tico
Të mbash një dietë, ku nuk lejohen brumrat dhe sheqernat është dyfish e vështirë për ne…

Peshk në kripë dhe patate të kuqe në furrë

1 vit me parë / nga Enkel Demi
Peshku me kripë është një nga gjërat më të lehta dhe më të shpejta që mund…

Recetat dhe gatimet e dietës sime “të famshme” (përfshirë dhe ajo dreq pane)

1 vit me parë / nga Iva Tico
Nëse nuk do ishte për emisionin e Rudina Magjistarit, në ditën e parë të dietës sime…