Zahiretë e çmuara të Lugës së Argjendtë

6 muaj me parë / nga Iva Tico
Dikur ishte zakon i shumicës familjeve shqiptare: diku nga fundi i verës nisnim e përgatisnin zahiretë…

Lakrori i çobanit, tradita shekullore shqiptare

6 muaj me parë / nga Enkel Demi
Lakrori i çobanit është një recetë e vjetër e traditës shqiptare, e përgatitur brez pas brezi nga…

Pse duhet të hani kos në mëngjes, vlerat fantastike për shëndetin

7 muaj me parë / nga Enkel Demi
Kosi është një nga ushqimet e bulmetit më të konsumuara nga shqiptarët. Ai nuk bëhet kurrë…

Petulla me kos, receta që ta heq petllën

7 muaj me parë / nga Enkel Demi
Nëse ka një kërkesë drejt nënave apo gjysheve për të gatuar diçka të mirë e të…

Nga Belshi, me ushqimet, që zilepsin të gjithë

7 muaj me parë
Mjaftoi një fotografi e hedhur në rrjetet sociale dhe menjëherë të gjithë e gjetën vendodhjen: Belshi,…